top of page

Fargene jeg har troen på i 2023

Nytt år og nye trender venter på å ta oss med storm! Etter er grundig gjennomgang av årets forutsette trender deler jeg nå fargene jeg har troen på i året som kommer. Dette er virkelig året for polariserende trender! Mens mange fortsatt vil kjenne behovet for å holde seg til de dempete og rolige jordtonene som vi har blitt så godt kjent med de siste årene, vil andre ha behov for å tilføre litt farge i hjemmene sine og i år snakker vi FARGE med store bokstaver. 2023 er året hvor vi både kommer til å se dristige fargevalg, men også kreativ plassering og bruk av sterke farger, for eksempel gjennom color-blocking og dristige fargevalg i tak.


La oss sparke i gang festen med årets vakreste jordtoner. De varme og gylne beigetonene har vært i vinden i flere år nå. Fremover kommer vi til å se mer av de noe lysere, mer diskret beigetonene og gjerne i kombinasjon med dype og deilige bruntoner. De greige tonene vil vi fortsette å se i året fremover, i tillegg tror jeg de helt lyse, nesten hvitaktige, beigetonene kommer til å en kraftig oppsving i 2023. Her er jordtonene jeg virkelig har troen på i 2023:

Jeg spår mange dempede rolige hjem hvor lyse beige og kremtoner på veggene møter ton-i-ton innredning som til sammen vil gi harmoniske og fredfulle rom hvis man gjennomfører uttrykket på en god måte.

La oss gå videre til de mer kulørsterke fargene som vil prege trendbildet i 2023. Som jeg innledningsvis sa vil vi komme til å se FARGER med store bokstaver i 2023, og med det mener jeg at vi kommer til å legge pastellene på hyllen og heller gå for de klare og dype fargene. I år vil det være spesielt fire farger som vil være sentrale i trendbildet. Henholdsvis Gul, Orange, rød og grønn. Mange vil nok prøve seg på de gule og grønne tonene, mens de orange og røde tonene vil spares til de mest dristige der ute. Her er fargene jeg har mest tro på i 2023:

Mange av årets trendfarger gir tydelige nikk mot det gode 70-tallet. Dette tiåret vil gjenspeile seg i årets trender både på farge-, interiør- og motefronten. Jeg gleder meg til å se både rolige og dristige fargevalg i året som venter oss. Min klare oppfordring vil allikevel være å velge et uttrykk som gjenspeiler deg og din familie - det er de valgene du vil være mest fornøyd med i lengden. Trender kommer og går, autentisitet består. Har du behov for hjelp til å velge en harmonisk og gjennomført fargepalett tilpasset din bolig og din stil kan du ta kontakt med meg på epost: kontakt@elementinterior.no eller via kontaktskjemaet på nettsiden min.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page