top of page

Hvem er jeg?

Hei! Jeg heter Ina Fjærli og er eier og grunnlegger av Element Interiør. Med bakgrunn fra design, tekstil og kompetanse forankret i fargelære og materialkunnskap i tillegg til et brennende engasjement for gode kvalitetshjem er jeg godt rustet for å ta fatt på de problemstillingene norske boligeiere strever med. Vi tilbyr et bredt utvalg tjenester og har også mulighet til å skreddersy tjenester slik at du kan få akkurat den hjelpen du trenger. Om du er interessert i å få daglige tips og interiørpåfyll må du gjerne følge oss på instagram under navnet @elementinterior.no

6BAF45D7-4090-4E0A-834F-2D677490467A_edited.jpg

Formål

Element Interiør er en interiørdesignbedrift med et helhetlig syn på interiørdesign hvor funksjonalitet og estetikk går hånd i hånd. Element Interiør er bygget på en forkjærlighet for det jordnære og naturtro, med et mål om å hjelpe boligeiere rundt om i det Norske land og skape varige, tidløse rom som familier kan glede seg over i mange år fremover. 

Visjon

Element Interiør står sterkt i troen om at det er en vesensforskjell på en bolig og et hjem. Omgivelsene vi omgir oss med har stor påvirkning på vårt velvære og humør. Jeg vil hjelpe deg å skape et kvalitetshjem, altså et hjem som hjelper deg fremfor å kjempe i mot deg, et hjem som er tilrettelagt på en måte slik at du får mulighet til å være ditt beste jeg, et hjem som du blir glad av å komme hjem til og et hjem som du savner når du er borte, et hjem som du er stolt over å vise frem og et hjem som gjenspeiler deg og din familie. I Element interiør ser vi muligheter der andre ser begrensninger. Jeg mener at ingen rom er for små til å være funksjonelle og at vakre hjem kan skapes innenfor alle budsjetter.

Natural Silk
bottom of page